Gość Tomek Napisano 28 Lutego 2020 Dzień dobry wszystkim. Brat planuje kupić samochód rodzinny, który będzie miał dynamiczny silnik benzynowy, bogate wyposażenie, pojemny bagażnik i nie starszy niż 2012 r. Jego żonie podoba się właśnie Qashqai (plus ten który oglądali ma "piękny kolor" 😛) z wyposażeniem Dig-T. Powiem szczerze, ze też mi się podoba, ale brat chyba wolałby Sportage. Może podpowiecie coś więcej o tym Nissanie? Warto go kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Piter Napisano 28 Lutego 2020 Cześć. Minusem w tym aucie jest niewielki bagażnik a pisałeś, że to miałby być samochód rodzinny. Dodatkowo nie podoba mi się tapicerka, ale to już moje subiektywne zdanie. Plusami tego auta jest niewielkie spalanie, więc jest oszczędne i 6 w skrzyni biegów, więc ładnie i ekonomicznie się je prowadzi na dłuższych trasach. Dałbym temu Nissanowi ocenę 4+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalinet 0 Napisano 22 Czerwca 2021 Hej. Minusem faktycznie jest mały bagażnik. Tapicerka to jedynie kwestia gustu. Samochód stosunkowo mało pali a co za tym idzie jest dość ekonomiczny i na pewno odczujemy to w naszych finansach. Moim zdaniem jest to super auto na dłuższe trasy i osobiście je polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamilek 0 Napisano 22 Stycznia Moim zdaniem jest to wręcz idealny samochód dla studentów. Cena jest przystępna, koszty utrzymania niewielkie, ponieważ samochód mało pali i jest ekonomiczny. Mały bagażnik studentowi raczej nie przeszkodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach